Ustvari račun
Prijava
pokaži stranski meni

O nas


Smo pravna pisarna s tradicijo, ki svoje storitve ponuja tudi preko spleta.

Pogodba24 je moderna pravna storitev Zavoda PIP - Pravnega in informacijskega centra Maribor, ki omogoča samostojno pripravo pravnih dokumentov preko spleta. Svoje poslanstvo približevanja prava ljudem, ki ga izvajamo od leta 2004 naprej, smo tokrat združili s švedskim podjetjem AB Avtal24 in njihovim tehnološkim znanjem. Naša skupna želja je, da bi imeli vsi ljudje enostaven dostop do pravne varnosti.
Tožba za razvezo zakonske zveze, Sporazumna razveza zakonske zveze, Darilna pogodba za nepremičnino, Pooblastilo, Redna odpoved pogodbe o zaposlitvi s strani delavca, Opomin delodajalcu ob kršitvah pravic, Izredna odpoved pogodbe o zaposlitvi, Odpoved pogodbe o zaposlitvi zaradi spremembe delodajalca, Zahteva za varstvo pravic delavca

Tožba za razvezo zakonske zveze, Sporazumna razveza zakonske zveze, Darilna pogodba za nepremičnino, Pooblastilo, Redna odpoved pogodbe o zaposlitvi s strani delavca, Opomin delodajalcu ob kršitvah pravic, Izredna odpoved pogodbe o zaposlitvi, Odpoved pogodbe o zaposlitvi zaradi spremembe delodajalca, Zahteva za varstvo pravic delavca"Pravna varnost ne sme biti draga in zapletena."
Ponujamo edinstveno spletno orodje, ki omogoča samostojno pripravo pogodb in pravnih dokumentov po meri - prav za vašo situacijo. Poteka tako, da odgovarjate na zastavljena vprašanja, takšna kot vam bi jih zastavil pravnik osebno. Takoj za tem je vaš dokument pripravljen in poslan na vaš e-poštni naslov. Namesto obiska pravne pisarne, ki vam bi računala po urah dela, si lahko sami v miru in kadarkoli vam ustreza pripravite dokument, ki ga potrebujete. Naša storitev vam je vedno na voljo. Držimo se cene, ki vam je znana vnaprej. Preberite več o tem kako preprosto vse skupaj poteka.

Vprašanja in odgovori o storitvi pogodba24