Ustvari račun
Prijava
pokaži stranski meni

Kako deluje


Ponujamo spletno orodje za posameznike in podjetja, ki želijo pokriti svoje potrebe po kvalitetnih pravnih dokumentih in hkrati obvladati svoje stroške. Zagotavljamo enostavno dosegljive pogodbe in druge pravne dokumente, ki so prilagojeni vaši specifični situaciji. Storitev zagotavljamo in stalno nadgrajujemo s svojimi lastnimi pravniki. Sproti dodajamo nove dokumente in praktične ter koristne vsebine.
Če s storitvijo niste zadovoljni, vrnemo denar.

ENOSTAVNO DO PRAVNEGA DOKUMENTA:


1) Odgovorite na zastavljena vprašanja o vaši situacji in potrebah ob vodenju našega virtualnega pravnika - enaka vprašanja vam bi zastavil pravnik osebno, če bi se oglasili pri njemu in želeli isti pravni dokument (npr. pogodbo).

2) Na podlagi vaših informacij in odgovorov bo pripravljen pravni dokument, ki je prilagojen vašim potrebam.

3) Plačilo izvedete s kreditno kartico preko PayPal-a ali s plačilnim nalogom (bančnim nakazilom) po predračunu.

4) Pravni dokument vas čaka v vašem uporabniškem računu ( Moj račun). O tem boste obveščeni tudi po e-pošti, skupaj s pojasnili kako postopati z dokumentom.


5) Dokument lahko nato še 14 dni od plačila popravljate in spreminjate, vse skrbno pod vodstvom našega virtualnega pravnika.Vprašanja virtualnega pravnika so postavljena v razumljivem jeziku brez zapletenih pravnih izrazov. Vsak odgovor oz. odločitev ima neposredno zvezo z besedilom končnega dokumenta. Ko zaključite z odgovarjanjem v vseh posameznih korakih, se vse informacije ustrezno pretvorijo v končni pravni dokument. Pripravili smo na stotine različnih možnih izpisov pravnih dokumentov, končno besedilo vašega dokumenta pa je odvisno od vaših vnesenih informacij. Tako je vsak dokument prilagojen situaciji v kateri se nahajate oz. vašim potrebam.

Dokumenti, ki jih pripravite so shranjeni v vašem uporabniškem računu pod "Moj račun", kamor se lahko kadarkoli prijavite in dokument ponovno natisnete ali po potrebi v roku 14 dni brezplačno popravite oz. spremenite.

Vprašanja in odgovori o storitvi pogodba24